Google+

»

aug 29

Minecraft Review (Part 1)

Hoe zou je Tetris beoordelen, als je het vandaag zou moeten beoordelen? ” Het puzzelen is erg strak, en de soundtrack is catchy. ” Dat is het nou juist – Tetris is nu zoveel meer dan dat, maar het is bijna onmogelijk om het te distantiëren van zijn culturele resonantie. Minecraft , de free-form building en survival spel, is nog niet ingespeeld in de onder de wijde wereld in dezelfde mate, maar het is iets veel meer dan louter een spel geworden.

Het is er een spel die meer dan vier miljoen mensen al betaald en gespeeld hebben. Het is de beste voorbeeld van een Indie succesverhaal die nooit in de buurt van een uitgever of zelfs een investeerder is geweest. De lead developer , Markus ‘ Notch ‘ Persson, is alles behalve een beroemdheid. Zijn bijnaam garandeert gelijk aandacht van de pers en gamers met alles wat er bijhoort. Er zijn T – shirts, er zijn kostuums, er zijn complottheorieën over een in-game nemesis die niet bestaat, er zijn podcasts, er zijn meer YouTube-video’s dan een mens zou kunnen kijken in een leven, er is een video commentaar website speciaal gemaakt met in de hoofdrol een meisje met roze haar die haar eigen angstwekkende trouwe fanbase heeft.

minecraft-review-minecraftfreedownload.nl

 

Het identificeren waar het spel stopt en waar de online legende begon is een hele opgave. Minecraft Reviewen? Je kan net zo goed Justin Bieber reviewen. ( ” Het haar is erg glanzend, maar de stem nogal iel ; 7/10. ” )

Maar op een of andere manier is Minecraft niet eerder gereleased tot vandaag, en dus is vandaag de dag om het te beoordelen. Het is al in Alpha en daarna Beta voor een paar jaar nu, met iedereen die het redelijke bedrag van 14 dollar en later 19 dollar toegang wordt verleend tot de laatste build en alle toekomstige updates. Er is zelfs geen mysterie rond de ‘ release’ versie, met een bijna afgewerkte

versie beschikbaar te zijn geweest voor de laatste week of zo. Minecraft Review? Ok, laten we het doen.

1
Endermen: nachtmerrieachtige teleporterende klootzakken die absoluut essentieel zijn om toegang te krijgen tot het eindspel.

Back to basics: dit is wat Minecraft maakt wat het is. Het is een op blokken gebaseerde zandbak met twee belangrijke speler vaardigheden: om te creëren en te vernietigen. Met de ene muisknop maak je, en met de andere muisknop verwijder je het.
Raak iets – bijna alles – met uw kubusvormige hand of welke gereedschap die in zijn hand heeft, en na een paar keer goed hameren, zal het uit een vallen. Pak de achtergelaten stukken, en je zult een stuk bouwmateriaal hebben. Je kunt deze dan laten vallen in de wereld, waar het zal verschijnen als ( meestal ) een kubus. Mijn meer materialen, stapel andere blokjes op- en rond uw eerste blokken en met zelfs een beetje fantasie zal je iets gemaakt hebben.

Morgen gaan we verder met de review.. Stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


negen − = 7